Нашият гост-автор Невена Христова от  ни представя нумерологичната си прогноза за

...
Нашият гост-автор Невена Христова от  ни представя нумерологичната си прогноза за
Коментари Харесай

Нумерологичен хороскоп за март

Нашият гост-автор Невена Христова от  ни показва нумерологичната си прогноза за месец март. Изчислете персоналната си година, а после вижте какво ви чака в месеца, в който посрещаме пролетта!

Изчисление на персоналната година:

Нашата персонална година настава на всяка година и най-често се разминава с календарната. Изчисляваме я като вземем датата на последния ни рожден ден и съберем всички числа в нея, след което редуцираме до приемане на едноцифрено число.

Пример: дата на раждане 5.11.1980, финален рожден ден: 5.11.2019, 5+1+1+2+0+1+9=19=1+9=10=1+0=1. Личната година на този човек е под осцилация 1 и тя продължава до идващия му рожден ден на 5.11.2020 година

Активните дни демонстрират дните, когато в наш интерес е да бъдем действени и предприемчиви, да не се носим по течението. Заемането на позиция и преследването на задачите ни ще ни донесе триумф.

При пасивните дни е противоположното - най-успешното държание е първо да забележим развоя на събитията и след това да реагираме, да сме по-изслушващи, приемащи и.

Активни дни: 1, 2, 5, 7, 10, 11, 15, 16, 19, 20, 23, 25, 28, 29

Пасивни дни: 3, 4, 6, 8, 9, 12, 13, 14, 17, 18, 21, 22, 24, 26, 27, 30, 31

Лична година 1

В персоналната ти година на ново начало те чака един по-труден и обикновен месец. Месецът е удобен за спокойна и продуктивна работа, без непотребен стрес и напрежение. Използвай ентусиазма и вдъхновението на новото нещо, което си подхванал в персонален или професионален проект. При проблеми, се пробвай да ги решиш бързо, дейно и независимо. Обърни повече внимание на здравето си, спи повече и се качествено. Моментът е добър за профилактичен обзор или лекуване. По-добрите и хармонични дни през месеца са 2, 11, 20 и 29 , използвай ги пълноценно. Твоите изключително сложни дни, изпълнени с провокации и проблеми, са 9, 18 и 27 .

Лична година 2

В твоята година на деликатност и на вземане предвид с мнението на другите, на естетика и спорове, е пристигнал моментът за някаква по-сериозна смяна. На фона на ретроградния Меркурий, най-вероятно ще се срещнеш с хора от предишното ти или със остарели проблеми. Въпреки проблематичната връзка, се пробвай да видиш ясната картина и да изразиш позицията си по най-ясния и изкусен метод. Това ще се получи изключително добре на 7, 16 и 25 . Въпреки изкушението най-добре не стартирай нови неща на 5 , 14 и 23 .

Лична година 3

В твоята година на другарство и контакти, ще имаш месец на резултати от направените промени, както и на другарство и изясняване на връзките в фамилията. На напред във времето ще излязат остарели и неразрешени разногласия и проблеми, които изискват внимание и деяние. Ако решиш да изявиш артистичните си гении, ще спечелиш доста. На 3, 12, 21 и 30 ще можеш да разкриеш страстите си. Не започвай значими нови неща доникъде на месеца и изключително на 4, 13.

Лична година 4

В твоята по-трудна и работна персонална година, през месеца е най-добре да отделиш качествено време за четене, учене и съзерцаване. Периодът е подобаващ за съществени и резултатни старания в интелектуалната сфера. Проучванията, писането, анализирането в елементи, прозренията ще са удовлетворяващи и плодородни. Ще можеш да имаш изключително положителни резултати на 9, 18 и 27 . Не губи време в безцелни контакти на 5, 14 и 23 .

Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР